Allura разполага с производствена база и екип от дизайнери, които създават и подбират за вас висококачествени дрехи в разнообразие от стилове. Колекциите включват широко разнообразие от продукти: от ослепителни парти рокли в лимитирани серии, през офис облекла чак до удобни спортни и ежедневни дрехи. Но в основата на всичко, ние поставяме акцент върху неостаряващия деним. Разработваме модели за всички сезони от деним, защото знаем, че е подходящ за почти всеки случай и е предпочитана материя от нашите клиенти.

Ние държим дрехите, които произвеждаме, да съчетават комфорт и изящество и да бъдат функционални. Стараем се нашите клиенти винаги да могат да намерят нещо, което да подхожда на стила и гардероба им.

Искаме да създадем най-вълнуващото изживяване за нашите клиенти, затова съобразяваме моделите си с последните модни тенденции, поставяме качеството на първо място и изпращаме вашата покупка до 48 часа след потвърждаване от вас по телефон, за да бъде при вас на следващия работен ден.

За да Ви улесним, приемаме поръчки по най-удобния за Вас начин - чрез нашият телефон: 0888315656, на лично съобщение на facebook или на електронната ни поща: sales@allura.bg. Искаме клиентите ни да останат максимално доволни от своя избор, затова оставяме 14 дневен срок за връщане, в случай че не сте напълно удовлетворени.

Запитвания и информация за поръчки на едро можете да получите като се свържете с нас на тел.: 0889751465

Изразете своя завладяващ и неустоим външен вид с Allura!