Доставки

Поръчките от нашия онлайн магазин ще бъдат доставени на посоченият от Вас адрес или до офис на Еконт. Ако желаете доставката може да бъде извършена и от друга куриерска фирма, което може да бъде уговорено по телефона. След всяка Ваша поръчка наш служител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката.

Поръчка, направена до 16 ч., ще бъде обработена и изпратена в същия ден, освен ако не е упоменато друго, а на следващия ден покупката Ви ще бъде при вас.

Доставката до офис на Еконт е безплатна при покупка над 50 лв. До адрес доставката е 5 лв., и 3 лв. до офис на Еконт за поръчка под 50 лв. 


Плащане

Заплащането на поръчаните артикули се извършва с наложен платеж по време на получаване на стоката от фирмата доставчик.


Заменяне и връщане 

Allura ще замени или възстанови стойността на всяка стока, върната в рамките на 15 дни след покупката. Разходите по транспорта при замяната или връщането на стока са за сметка а купувача. За целта се свържете с нас на тел.: 0888315656 или ни пишете на имейл: info@allura.bg.


Стоката трябва да бъде неупотребявана, непрана или гладена, както и да е с оригиналният ѝ етикет. След като се свържете с нас можете да изпратите стоката до офис Форум на Еконт в град Димитровград или да използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма, чрез която ние ще възстановим сумата Ви.Поръчки на едро


Относно запитвания и информация за поръчки на едро можете да се свържете с нас на тел.: 0889751465За да прочетете юридическата формулировка на написаното по-горе: Условия за ползване