Allura разполага с производствена база и екип от дизайнери, които създават за вас висококачествени дрехи в разнообразие от стилове. Колекциите включват ослепителни парти облекла, офис облекла, както и спортни и ежедневни дрехи. В основата на модните ни предложения е денимът - присъстващ трайно на модната сцена.

Ние държим дрехите, които произвеждаме, да съчетават комфорт и изящество и да бъдат функционални. Стараем се нашите клиенти винаги да могат да намерят нещо, което да подхожда на стила и гардероба им. В допълнение към дрехите, предлагаме и аксесоари, като шалове и ръчно изработени бижута от полускъпоценни камъни.

Ние искаме да създадем най-вълнуващото изживяване за нашите клиенти, затова съобразяваме моделите си с последните модни тенденции, поставяме качеството на първо място и изпращаме вашата покупка в деня на поръчката, за да бъде при вас на следващия работен ден.

За да Ви улесним, приемаме поръчки по най-удобния за Вас начин - чрез нашият телефон: 0888315656, на лично съобщение на facebook или на електронната ни поща: info@allura.bg. Искаме клиентите ни да останат максимално доволни от своя избор, затова оставяме 30 дневен срок за връщане, в случай че не сте напълно удовлетворени.

Относно запитвания и информация за поръчки на едро можете да се свържете с нас на тел.: 0889751465Изразете своя завладяващ и неустоим външен вид с Allura!