Доставки

Поръчките от нашия онлайн магазин ще бъдат доставени на посоченият от Вас адрес или до офис на Еконт. Ако желаете доставката може да бъде извършена и от друга куриерска фирма, което може да бъде уговорено по телефона. След всяка Ваша поръчка наш служител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката.

Поръчка, направена до 16 ч., ще бъде обработена и изпратена в същия ден, освен ако не е упоменато друго, а на следващия ден покупката Ви ще бъде при вас.

Доставката до офис на Еконт е безплатна при покупка над 50 лв. До адрес доставката е 5 лв., и 3 лв. до офис на Еконт за поръчка под 50 лв. 


Плащане

Заплащането на поръчаните артикули се извършва с наложен платеж по време на получаване на стоката от фирмата доставчик.


Заменяне и връщане 

Allura ще замени или възстанови стойността на всяка стока, върната в рамките на 15 дни след покупката. Разходите по транспорта при замяната или връщането на стока са за сметка а купувача. За целта се свържете с нас на тел.: 0888315656 или ни пишете на имейл: info@allura.bg.


Стоката трябва да бъде неупотребявана, непрана или гладена, както и да е с оригиналният ѝ етикет. След като се свържете с нас можете да изпратите стоката до офис Форум на Еконт в град Димитровград или да използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма, чрез която ние ще възстановим сумата Ви.Поръчки на едро


Относно запитвания и информация за поръчки на едро можете да се свържете с нас на тел.: 0889751465


Защита на личните данни


Allura се грижи Вашите лични лични данни да бъдат защитени. Ние защитаваме Вашите данни чрез криптиране.


Също така ние никога не предаваме, продаваме или разменяме Вашите данни с трети страни за маркетингови цели извън Allura. Данните, които се препращат на трети страни, например фирми за транспорт във връзка с доставката на стоки, се използват само за изпълнение на ангажиментите на Allura към Вас.


За да прочетете юридическата формулировка на написаното по-горе: Условия за ползване